Kursevi

Svi kursevi su intenzivni, traju dva meseca, sastoje se iz predavanja i praktičnih vežbi, obuhvataju osnovni (početni i srednji) i napredni nivo i za njihovo pohađanje nije potrebno nikakvo predznanje. Svaki polaznik kursa dobija kompletan materijal sa predavanja i vežbi, kao i odgovarajući sertifikat, a za sve one koji žele da im pomognemo da se zaposle ili pokrenu sopstveni posao, obezbeđena je besplatna praksa u trajanju od 2 meseca.Fullstack Web Developer
€192
za 56 časa

Veb-developer je programer koji kreira i uređuje veb-aplikacije. Izrađuje veb-aplikacije od početka do kraja i prilagođava u potpunosti potrebama naručioca, razvijajući sve karakteristične delove i funkcionalne celine sajta, bloga, portala ili aplikacije.

detaljnije
Programer Mobilnih Aplikacija
€216
za 56 časa

Trenutno jedno od najtraženijih zanimanja u oblasti programiranja. Programira i dizajnira softver za mobilne, tablet i smart uređaje. Programira se za Android, Windows i iOS na objektno-orijentisanom jeziku C#

detaljnije
Dizajner računarske grafike
€184
za 56 časa

Dizajner računarske grafike stvara i obrađuje slike u dve ili tri dimenzije, uz pomoć računara i za to predviđenih programa. Računarska grafika ima veoma široku primenu u nauci, industriji, arhitekturi i dizajnu.

detaljnije
C# programer
€200
za 56 časa

C# programer, jedno od najtraženijih zanimanja u IT sektoru, primenjuje principe objektno orijentisanog programiranja i koristi programski jezik C# i okruženje Visual Studio za kreiranje Windows aplikacija.

detaljnije
Java programer
€220
za 56 časa

Jedno od najplaćenijih IT zanimanja - Java programiranje - je veoma fleksibilan i prilagodljiv način pravljenja aplikacija u različitim oblastima od video igara, preko programa za računare, web aplikacija, pristupa bazama podataka, sve do aplikacija za mobilne uređaje.

detaljnije
IT English
€90
za 24 časa

Engleski jezik u informacionim tehnologijama kombinuje gramatiku i konverzaciju neophodnu za svakodnevnu komunikaciju, ali i specijalistilčki vokabular potreban za komunikaciju u IT sektoru. Ovaj kurs sadrži teme koje odražavaju najnovija dostignuća u ovoj oblasti, čineći ga relevantnim za potrebe polaznika.

detaljnije
PYTHON PROGRAMER
€215
za 56 časa

Iako veoma jednostavan za učenje python je vrlo popularan i široko korišćen programski jezik sa moćnim bibliotekama. Python programeri, praveći aplikacije u raznim oblastima, provode mnogo više vremena razmišljajući o problemu koji rešavaju nego o kôdu koji pišu.

detaljnije
PROGRAMER VIDEO IGARA
€210
za 56 časa

Programer video igara učestvuje u pravljenju, testiranju i dizajniranju 2d i 3d video igrica. Razvoj manjih, nezavisnih igara za mobilne platforme i društvene mreže u Srbiji je poslednjih godina "eksplodirao" i donosi, čak i tinejdžerima, zarade i do 1.500 evra.

detaljnije
FRONT END WEB DIZAJNER
€190
za 56 časa

Bilo da radi kao deo tima u nekoj kompaniji, ili kao frilenser, frontend web dizajner kreira, programira i dizajnira kompletni vizuelni deo sajta ili web aplikacije. Njegov posao jeste i da osmisli korisnički interfejs koji će biti prilagođen različitim uređajima kojima korisnici pristupaju sajtu ili web aplikaciji.

detaljnije
PROGRAMER BAZA PODATAKA
€215
za 56 časa

Programer baza podataka samostalno dizajnira, projektuje i kreira baze podataka. On takođe piše kodove, koji omogućavaju interakciju aplikacija sa bazama podataka koje su neophodne svim ozbiljnim kompanijama, što ovaj posao čini veoma traženim.

detaljnije
OSNOVE PROGRAMIRANJA
€180
za 56 časa

Ovaj kurs predstavlja ulaz u svet programiranja, upoznavajući polaznike sa osnovnim elementima programskih jezika C i C++.

detaljnije
TESTIRANJE SOFTVERA (QA)
€200
za 56 časa

Tester softvera je veoma tražen, zanimljiv, kreativan i dobro plaćen posao. Proces testiranja (traženja grešaka) je veoma dinamičan i zahteva logičko razmišljanje. Nakon završetka ove obuke bićete osposobljeni za rad na pozicijama kao što su: Software tester, QA Engineer ili Business Analyst.

detaljnije
OBUKA RADA NA RAČUNARU ZA POČETNIKE
€180
za 56 časa

Ovaj kurs je namenjen svima koji žele da brzo i kvalitetno savladaju osnove korišćenja računara za posao ili ličnu upotrebu. Nakon završene obuke polaznici će posedovati znanje za samostalno korišćenje računara.

detaljnije
PYTHON PROGRAMIRANJE – ZA DECU
€160
za 32 časa

Python je moćan programski jezik koji je jednostavan za učenje i zabavan za korišćenje. Zbog lakoće učenja najbolje je rešenje za decu u višim razredima osnovne škole kao i srednjoškolcima. Nakon obuke sledi dvomesečna besplatna praksa.

detaljnije
OSNOVE PROGRAMIRANJA – ZA DECU
€160
za 32 časa

Učenje osnova programiranja u uzrastu kada deca kao sunđeri upijaju sve informacije usmeriće njihov način razmišljanja i osposobiti ih da na najbolji način iskoriste prednosti savremenog doba. Nakon obuke sledi dvomesečna besplatna praksa.

detaljnije
white

Da li imate pitanje za nas?

Pošaljite nam poruku, mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!