Kursevi

Svi kursevi su intenzivni, sastoje se iz predavanja i praktičnih vežbi, obuhvataju početni, srednji i napredni nivo i za svaki od njih je omogućeno plaćanje u ratama u dinarskoj protivvrednosti. Svaki polaznik kursa dobija kao poklon usb flesh sa kompletnim materijalom kursa a za sve one koji žele da im pomognemo da se zaposle ili pokrenu sopstveni posao, obezbeđena je besplatna praksa u trajanju od 2 meseca.Web Developer
€192
za 56 časa

Veb-developer je programer koji kreira i uređuje veb-aplikacije. Izrađuje veb-aplikacije od početka do kraja i prilagođava u potpunosti potrebama naručioca, razvijajući sve karakteristične delove i funkcionalne celine sajta, bloga, portala ili aplikacije.

detaljnije
Programer Mobilnih Aplikacija
€216
za 56 časa

Trenutno jedno od najtraženijih zanimanja u oblasti programiranja. Programira i dizajnira softver za mobilne, tablet i smart uređaje. Programira se za Android, Windows i iOS na objektno-orijentisanom jeziku C#

detaljnije
Dizajner računarske grafike
€184
za 56 časa

Dizajner računarska grafike stvara i obrađuje slike u dve ili tri dimenzije, uz pomoć računara i za to predviđenih programa. Računarska grafika ima veoma široku primenu u nauci, industriji, arhitekturi i dizajnu.

detaljnije
C# programer
€200
za 56 časa

C# programer, jedno od najtraženijih zanimanja u IT sektoru, primenjuje principe objektno orijentisanog programiranja i koristi programski jezik C# i okruženje Visual Studio za kreiranje Windows aplikacija.

detaljnije
Java programer
€220
za 56 časa

Jedno od najplaćenijih IT zanimanja - Java programiranje - je veoma fleksibilan i prilagodljiv način pravljenja aplikacija u različitim oblastima od video igara, preko programa za računare, web aplikacija, prustupu bazama podataka, kao i aplikacija za mobilne uređaje.

detaljnije
IT English
€90
za 24 časa

Engleski jezik u informacionim tehnologijama kombinuje gramatiku i konverzaciju neophodnu za svakodnevnu komunikaciju, ali i specijalistilčki vokabular potreban za komunikaciju u IT sektoru. Ovaj kurs sadrži teme koje odražavaju najnovija dostignuća u ovoj oblasti, čineći ga relevantnim za potrebe polaznika.

detaljnije
PROGRAMER BAZA PODATAKA
€215
za 56 časa

Programer baza podataka samostalno dizajnira, projektuje i kreira baze podataka. On takođe piše kodove, koji omogućavaju interakciju aplikacija sa bazama podataka koje su neophodne svim ozbiljnim kompanijama, što ovaj posao čini veoma traženim.

detaljnije
white

Da li imate pitanje za nas?

Pošaljite nam poruku, mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!