Kursevi

Svi kursevi su intenzivni, sastoje se iz predavanja i praktičnih vežbi, obuhvataju početni, srednji i napredni nivo i za svaki od njih je omogućeno plaćanje u ratama u dinarskoj protivvrednosti. Svaki polaznik kursa dobija kao poklon usb flesh sa kompletnim materijalom kursa a za sve one koji žele da im pomognemo da se zaposle ili pokrenu sopstveni posao, obezbeđena je plaćena praksa u trajanju od 4 meseca.Web Developer
€480
za 192 časa

Web developer je programer koji stvara programe i aplikacije za web sajtove. On pravi sajtove od početka do kraja prilagođavajući kodove programa određenim potrebama naručioca sajta, razvijajući sve karakteristične delove i funkcionalne celine web sajta.

detaljnije
Programer Mobilnih Aplikacija
€540
za 192 časa

Uređuje i prilagođava kodove, objektnih programa C, C++, C# ili Java, mobilnim uređajima ili tablet računarima. Mobilne platforme se razvijaju za Android operativne sisteme.

detaljnije
Programer računarske grafike
€460
za 128 časa

Programer računarska grafike stvara i obrađuje slike u dve ili tri dimenzije, uz pomoć računara i za to predviđenih programa. Računarska grafika ima veoma široku primenu u nauci, industriji, arhitekturi i dizajnu.

detaljnije
C# programer
€500
za 192 časa

C# programer, jedno od najtraženijih zanimanja u IT sektoru, primenjuje principe objektno orijentisanog programiranja i koristi programski jezik C# i okruženje Visual Studio za kreiranje Windows aplikacija.

detaljnije
Java programer
€550
za 192 časa

Jedno od najplaćenijih IT zanimanja - Java programiranje - je veoma fleksibilan i prilagodljiv način pravljenja aplikacija u različitim oblastima od video igara, preko programa za računare, web aplikacija, prustupu bazama podataka, kao i aplikacija za mobilne uređaje.

detaljnije
IT English
€200
za 48 časa

Engleski jezik u informacionim tehnologijama kombinuje gramatiku i konverzaciju neophodnu za svakodnevnu komunikaciju, ali i specijalistilčki vokabular potreban za komunikaciju u IT sektoru. Ovaj kurs sadrži teme koje odražavaju najnovija dostignuća u ovoj oblasti, čineći ga relevantnim za potrebe polaznika.

detaljnije
white

Da li imate pitanje za nas?

Pošaljite nam poruku, mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!